Генерація UA

16 листопада у Київському міському будинку вчителя стартував Всеукраїнський молодіжний форум «Генерація UA». 300 молодих активістів зібралися тут з ідеями як створити нову, удосконалену країну. У цьому їм і хочуть допомогти організатори проекту. На форум були запрошені експерти, люди, які досягли певних висот у своїй справі, аби словом-настановою відкрити двері в майбутнє. Три по-своєму відмінні, суперечливі думки, які, зібравши їх до купи, творять єдиний пазл, пазл процвітаючої України.

Богдан Гаврилишин.

Гроші – це щось болюче.

 

 – Коли я був малим, – розповідає Богдан Гаврилишин, – прийшов одного разу до хати дядько. Бундючний такий, із здоровенною пикою, все щось жартував… А потім як щепне мене за щічку та так ще боляче! І поклав мені у жменю мою першу копійчину. Відтоді і виникло у мене відчуття, що гроші – це щось болюче.Богдан Гаврилишин

Завжди тяжко працював, але не заради грошей – заради мрії. Я все у житті починав із мрії. Якщо вірити в щось, ви навчитесь і зробите це. Не святі горшки ліплять. Людина може зробити все.

Павло Шеремета.

Ниєте? Нийте! А ми тим часом завоюємо світ.

 

Ниєте? Нийте! А ми тим часом завоюємо світ.

Людина може зробити все. Як змінити власне майбутнє, так і майбутнє своєї держави. І не так це вже і тяжко! Вирішальним є настрій на старті.

«Один у полі не воїн. Я не можу сам зруйнувати цілу систему… Чому так? Де ті кращі часи?» – це говорить лінь і гординя. Невдачі і складнощі повинні сприйматися, як виклик. Наші вороги, опоненти, конкуренти шліфують наш характер.

Будь-яка релігія вважає гординю найбільшим гріхом. Це тоді, коли є думка, що хтось мені чогось не дав, а я ж заслуговую.Павло Шеремета обіймає посаду Президента Київської школи економіки (KSE).

«Я не піду в політику, бо це брудно. Краще буду стояти осторонь, критикувати й нарікати…»

Мінімум ліні й мінімум гордині. Необхідно діяти!

Олег Рибачук.

Я прийшов говорити про наше спільне UA.

Люди обрали свою модель минулого. Нам так зручно, нібито такі ми всі бідні-нещасні, а насправді? Чого нам з вами не вистачає? У нас є неймовірно важливі ресурси, талановиті науковці і величезний потенціал. А ми й досі гонимося за римарними цінностями.

Газом не будеш дихати, нафту не будеш пити, а наш чорнозем – величезне надбання.

Ви, молоде покоління, ви і є наша нова генерація, яка зможе змінити світ! З минулим вже все зрозуміло, а от майбутнє у ваших руках!

 

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Каріна Сіренко