У галереї «ART L» відкрилася виставка львівської художниці Любави Тарадай

У запорізькій галереї «ART L» 5 листопада відкрилася виставка Любави Тарадай «Кольорове танго». Це вже 39-та персональна виставка картин молодої львівської художниці.

В експозиції – роботи, виконанi в техніках живопису, батiку та графiки. В картинах переважає динаміка танго, яка залучає глядача до виру почуттів та роздумів.

Художниця прагне творчо взаємодіяти з глядачем, викликати в нього позитивнi эмоцiї. У кожній роботі можна побачити легкий шарм, витонченість і талант художниці.

До речі, Любава Тарадай народилася у 1986 році у Керчі. В 2009 році майстриня закінчила з відзнакою Львівську національну академію мистецтв (кафедра «Моделювання костюма»).

xt-align: justify;”>
Любава брала участь у виставках Iнформацiйно-мистецького центру «365», регiональних та всеураїнських експозиціях, благодiйних аукцiонах, була учасницею мiжнародних конкурсiв молодих модельєрiв та Lviv Fashion Week

Творчi роботи Любави Тарадай зберігаються в приватних колекціях України, Росії, Естонії, Швецiї, Швейцарiї, США, Канади, Латвії та Словенiї.

«Я не пошкодувала, що пішла на виставку «Кольорове танго». Картини мене вразили та додали натхнення для власної творчості. Емоції і враження, лише позитивні», – прокоментувала відвідувачка виставки, студентка Торгового коледжу ЗНУ Віка Пошукай.

«Кольорове танго» Любави Тарадай триватиме з 5 до 28 листопада.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Доля