Виставка олійного живопису Анни Хандожко наповнила Запоріжжя яскравими барвами (СЛАЙД-ШОУ)

Виставка олійного живопису Анни Хандожко під назвою «Життя в кольорі» стартувала 27 листопада в художньому салоні Запорізької організації Національної спілки художників України. Директор галереї Ганна Поплавка зізналася, що для неї задоволення бачити в себе в гостях роботи запорізької художниці: «Це молодий, цікавий автор, якого я знаю вже досить давно. З Анею ми перетиналися на різних виставках, і мені доводилося бачити її картини – жіночий, яскравий живопис».

Підготовчі роботи тривали близько року, адже в Ганни дуже щільний графік, пов'язаний із частими відрядженнями. Однак виставку нарешті організували, й вийшло так, що її відкриття випало на день народження художниці. Найкращим подарунком для молодої, талановитої майстрині стали схвальні відгуки про її творчість.

=”https://porogy.zp.ua/img/47b5feb5aae3.jpg” style=”width: 250px; height: 188px; float: right; margin-left: 10px;” />«Життя в кольорі» – вже сама назва виставки, як розповіла Ганна в своєму інтерв’ю для телеканалу «ТВ-5», відображає основну ідею та суть заходу. Вона складається як із робіт, що раніше презентувалися, так і нових, які до цього моменту ще ніхто не бачив. Однак усі вони вражають гамою яскравих барв. На картинах Ганни Хандожко, представлених у галереї, немає темних відтінків. «Стиль письма в мене яскравий, – пояснює художниця. – Не знаю, чому виходить саме так. Очевидно, це йде безпосередньо від мене, моєї душі».

Ганна Хандожко працює з олійними фарбами на полотнах. Серед її робіт є натюрморти, портрети, пейзажі. Особливо вражають останні, адже художниця полюбляє мандрувати, тому на її картинах красуються не лише традиційні українські поля, гори й полонини, а й старовинні будівлі Венеції, ріки й озера Хорватії, пам’ятки інших країн, які не залишать байдужими щирих цінителів прекрасного.

Виставка «Життя в кольорі» працюватиме до 10 грудня. Вихідні – неділя та понеділок.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Щербина