Мер Запоріжжя особисто провів загін «тітушок» до Києва (СКРІН-ШОТИ)

Запорізкий міський голова Олександр Сін особисто проводжав позаплановий потяг, який везе людей на мітинг Партії регіонів.

Про це у своєму Facebook написала запоріжанка Тетяна Гонченко.

«Тільки що з запорізького залізничного вокзалу відправився цілий потяг тітушек. Проводжати їх до Києва прийшов особисто мер Запоріжжя Олександр Сін», – написала вона.

«Коли їхала на вокзал, до останнього думала, що це дезінформація. Виявилось – правда. Потяга Запоріжжя-Київ о 16:40 в розкладі Укрзалізниці не існує. Провідники сказали, що це орендований потяг і купити на нього квитки неможливо», – зазначила Тетяна.

width: 700px; height: 283px;” />

«Пасажири – в основному міцні мужики, працівники підприємств та бюджетники. В вагон запаковували по 80 чоловік (місткість вагону – 54, якщо шо). Квитки нікому не видавали – пускали за списками», – розповіла вона.

«Сін ходив по платформі, спостерігав за відправленням тітушок та посміхався. Завтра о 16:40 з запорізького вокзалу відправиться ще один такий же потяг», – додала вона.

Нагадаємо, 11 грудня головний редактор місцевої газети «Суббота +» Богдан Василенко уже повідомляв про ймовірність такої ситуації.

Джерело: Українська правда

Заголовне фото: www.panoramio.com

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги