Як у казці – на третій раз

Хто в дитинстві не читав російські народні казки? Цифра три в них має величезне символічне значення. І справа не тільки в " трьох цариць під вікном " , " трьох братів , один з яких Іван-дурень " . Там ( в казках ) у всіх все виходить з третього разу. "Перший раз випустив стрілу – мимо , другий – туди ж. І лише на третій та долетіла до царівни -жабу " .
 
 
 
У Чорноморця вийшло як у добротній народній казці . Перші два матчі команда відмінно грала і проти ПСВ , і проти Лудогорца , але обидва матчі програла. Більше того , не просто програла , а й не забила при цьому жодного м'яча . Зате в третьому матчі , коли здавалося , що вже все втрачено , Чорноморець не лише забив , а й вирвав найважливішу перемогу, яка повернула шанс на вихід з групи. Достатньо лише перемогти на виїзді голландський ПСВ.
 
У казках рідко бувають четверті спроби – з третього все виходить. У Чорноморця , як казав один діяч , "є Унікальна можлівість " вийти за рамки шаблону і дізнатися , що буває , коли намагаєшся вчетверте. А раптом там теж в "яблучко" ?

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Станіслав Середа