В КПУ завершився щорічний танцювальний фестиваль СРU Street Dance Fest (ВІДЕО)

На базі СК «Спартак» 19 березня пройшов танцювальний фестиваль «СРU Street Dance Fest», де за титул переможця змагалися десять шкільних команд.

Першими виступали судді-найкращі бі-бої  нашого міста: Bboy Loba, Bboy Tigra, Селиван Bigfan, Bboy Minik, Gimnast Esb, Артем Усов і Денис Ляпунов. Вони підкорили глядачів своєю майстерністю та професіоналізмом. 

Вітальне слово взяв проректор із соціально-виховної роботи Класичного приватного університету Сергій Білоусов. Він зауважив, що СРU Street Dance Fest став своєрідною тенденцією і, не зважаючи на складну ситуацію в країні, побажав учасникам отримати задоволення від виступів. Також до присутніх звернулася директор інституту здоров’я, спорту та туризму КПУ Інна Ляхова: «Говорять, що рух – це життя, зупинка – смерть. Сьогодні у вас є прекрасна можливість отримати чудовий настрій від танцю. Я бажаю вам чесного і справедливого змагання», – побажала Інна Миколаївна.

Глядачі із захопленням стежили за виступами. Час від часу зал вибухав оплесками.  Було помітно й хвилювання команд, але це не завадило їм гідно виступити та продемонструвати свої вміння. До програми внесли також показові виступи танцювальної школи «Діссет» і театру танцю «Новий стиль», головною зіркою якого був фіналіст шоу «Україна має талант» Віталій Тищенко.

«Учасники детальніше вивчили правила проведення змагань. Треба віддати належне дітям і тренерам за підготовку. Команди мали спеціальні костюми, все було набагато яскравіше, ніж минулого року, підготували цікаві музичні нарізки, помітна тренерська робота», – зауважила майстер спорту міжнародного класу зі спортивної аеробіки, завідуюча кафедрою фізичного виховання КПУ, керівник театру танцю «Новий стиль» Інна Лепьохіна.

Головна мета проведення фестивалю – пропагування здорового способу життя й пошук талановитих дітей. Цього року місця розподілилися наступним чином: III місце – команда «Максимум», I і II місця розділили між собою «Новий стиль I» та «Діссет».

«Командам було складно, адже вони проводили репетиції в маленьких залах, а на виступі треба все робити вдвічі ширше. До того ж велика аудиторія змушує дітей хвилюватися. Однак всі команди молодці, вони впоралися зі своїм завданням», – додала Інна Лепьохіна.

Після завершення концерту учасники отримали дипломи й торти із символом фестивалю.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Дар’я Назарова