Запоріжжя поринуло в атмосферу справжнього бостонського блюзу від Кіта Данна

В неділю, 13 квітня, в ДК Кірова запоріжці мали змогу почути справжній американській блюз у виконанні заокеанського музиканта Кіта Данна. Відомий у своїх колах блюзмен родом із Бостона (США) презентував пісні з альбому «Along With The Blues» («Сам-на-сам з блюзом», – авт.), який він записав ще у 1998 році.

Кіт Данн не тільки виконує власні пісні, а ще й професійно грає на губній гармоніці та дає  майстер-класи з гри на цьому інструменті на найбільших фестивалях світу.

«Це мій перший візит в Україну, і я в захваті від такого теплого прийому!», – запевняв Кіт, коли декілька разів виходив на «біс» під бурні овації та заклики враженої публіки.

Концерт Кіта Данна з перших хвилин і до кінця виступу – це неймовірно щира та непідробна атмосфера справжнього «чорного» блюзу, яка не залишила байдужим жодного присутнього. А «розігрівала» публіку запорізька команда «Blues Creepers», яка задала потрібний настрій перед виступом славетного блюзмена.

«Я жодного разу не пожалкувала, що прийшла на цей захід, адже мені дуже подобається музика в стилі блюз. Можу з упевненістю сказати, що отримала море задоволення від концерту!», – поділилася своїми враженнями з «Порогами» відвідувачка Анна.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Юлия Полоз