Запоріжжя зібрало на фестиваль ретро-автомобілі з усієї України

Перший Всеукраїнський фестиваль ретро-автомобілів «Запорожские врата» пройшов у Запоріжжі 17 травня. На каскаді фонтанів «Райдуга» автолюбителі та колекціонери продемонстрували мешканцям міста свої вінтажні автівки. В експозиції взяло участь понад 120 авто та 30 мотоциклів із Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Одеської та Київської областей.

Під палючим запорізьким сонцем зібралося майже 5 тисяч чоловік, які власними очима хотіли побачити перлини вітчизняного та зарубіжного автопрому.

Захід складався з кількох частин: відкриття фестивалю, фотосет «Car&Girls», виступ Олени Баневич та гурту «The Refrigerator CutieS», вручення нагород переможцям та конкурси від організаторів. Доки дорослі з інтересом розглядали машини, діти мали змогу розфарбувати та прикрасити власними побажаннями старий «Москвич».

Як повідомили нам організатори, підготовка тривала протягом чотирьох місяців. «В Запорізький області існують різноманітні експозиції в музеях ретро-автомобілів, однак цей захід – фестиваль. Отже, ми велику увагу приділили розважальній частині: публіка брала участь у конкурсах, насолоджувалася музикою та звичайно ж автівками. Думаю, незадоволених ні серед учасників, ні серед глядачів на залишилося!», – відзначив організатор заходу Юрій Запорізький (Коба).

Фото: www.061.ua

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Євгенія Романова