Спорт зараз у моді!

https://porogy.zp.ua/img/105d4c802223.jpgМайже рік пройшов з того моменту як Вадим Петров покинув рідне місто Запоріжжя й відправився у славетну столицю для того, щоб буквально збудувати свою майбутню футбольну кар’єру. У цьому допоміг футбольний клуб «Дінамо». Саме там Вадим грає весь цей час.

Вадиме, розкажіть про ваш звичайний день?

Просинаємося зранку, нам міряють тиск, ми зважуємося. Потім снідаємо, перевдягаємось й збираємось у теоретичному залі, саме там нам роблять «настановку» на тренування. Потім тренування, обід та відпочинок. Після цього знов тренування, вечеря й вже після цього вільний час.

Що ви робите у цей вільний час?

Коли навчаюсь, коли гуляю з друзями містом, коли відпочиваю.

З чого почалась ваша «футбольна кар’єра»?

У дитинстві мені дуже подобалось просто «буцать» м’ячик. Взагалі у мене вдома було дуже мало іграшок, машинок, пістолетиків, а ось м’ячиків різних було дуже багато. Так  приїхали одного дня до мене дідусь й бабуся, і як усі люблять молодшого у сім’ї чіпати, обнімати. Так дідусь питає, а що ти, онуче, любиш ? І я відповів, що я люблю футбол. У цей же день дідусь за руку відвів мене до футбольного клубу «Металург». З того дня це все й почалось.

Чи підтримують вас батьки у вашому виборі?

Так вони підтримують, цінують та головне поважають мій вибір. За це я їм дуже вдячний, вдячний за підтримку у всьому!

Були проблеми у школі через постійні тренування?

У школі я навчався у спец-класі, це був клас футболістів, де навчалась уся наша команда. Усі проблеми, що виникали у навчанні або з класним керівником вирішував тренер. Тому у нас не було проблем(сміється).

Ви вчились на факультеті журналістики? Чим зумовлений ваш вибір?

Вже так багато чув це запитання від друзів та знайомих. Я розумію, що спорт це не вічне, тому по завершенню спортивної кар’єри я хочу бути спортивним коментатором або ведучим на каналах на кшталт «Футбол». І зараз я продовжую заочне навчання на факультеті журналістики у ЗНУ.

Які у вас є прикмети перед грою?

Обов’язково повинні бути чисті бутси – це взагалі головне! Потім , перед тим, як заходиш на поле читаю молитву, а потім вже на полі цілую емблему свого ФК.

Були у вас ще  пропозиції  з інших фк?

Так були ще пропозиції у команди «Днепр.Днепропетровск», «Металіст Харків» та «Шахтар Донецьк». Але мій вибір був зроблений дуже швидко на користь «Дінамо Київ».

 Чого ви хочете досягти у своїй кар’єрі?

Можливо це вже я «загнув», але я хочу грати у найкращих, на мою думку, футбольних клубах світу, таких як Барселона чи Реал Мадрид.

Як ви уявляєте своє життя у майбутньому?

Не думаю про це, чесно. Я живу одним днем – сьогоднішнім.

Як складається ваше особисте життя?

На жаль сьогодні моє особисте життя відійшло на другий план, адже при такому робочому графіку це просто не можливо. Та для мене, мабуть, зараз головне життя – це футбол.

Чого вам коштували ваші «успіхи» ?

Знаєте завжди, щоб чогось досягти потрібно щось віддати. Заради цього успіху я віддав свій особистий час у дитинстві. Коли мої друзі приходили в них був час, в них було його багато, щоб проводити його разом, вони гуляли на вулиці, грались, коли у цей час я постійно був на тренуваннях. Після я приходив  й лягав спати, в мене просто не було сил. На тренуванні я віддаю себе повністю справі. Саме тому мій час вже не повернеш, але в мене є результат. Тому я задоволений таким розкладом від життя.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Алёна Маслякова