Запорізькі діти взяли участь у квесті, підготовленому організацією «New Life Club»

У Запоріжжі 17 травня відбувся суботній QR Квест, який підготувала організація «New Life Club». Три години діти змагалися за перемогу. Дві команди виконували завдання, що мали не тільки розважальну, а й повчальну мету.

Учасники мусили обміняти цигарки людей на цукерки, роздати малятам кульки, зробити тематичну агітацію проти алкоголізму. Попри велику різницю в часі виконання на бік «червоних», із завданнями краще впоралася команда «синіх», яка й перемогла.

За словами одного з організаторів квесту Артема Баннова, у вересні організації «New Life Club» виповнюється три роки. Вона існує завдяки церкві та добровільним пожертвам небайдужих.

«Пам’ятаю, два роки тому ми їздили в Ірпінь на конференцію. Там нам допомагали знайти спільну мову з дітьми, навчали вирішувати проблеми, наставляли. Потім ми повернулися до Запоріжжя й почали плідно працювати», – розповів «Порогам» Артем.

«Кожну суботу, окрім літного періоду, ми збираємося з дітлахами та підіймаємо якусь тему, типу «Проблеми з батьками» й «Чи потрібна дружба?». Дивимося фільми, соціальні ролики», – додав головний організатор заходу Олексій Сьомін. Також він додав, що метою «New Life Club» є виховання в дітях морально-етичних цінностей.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анна Покровська