Опитування: Як студенти проведуть зимові канікули?

54_16442_img2Зимові свята у самому розпалі.  Хтось вже склав іспити.  Деяким студентам залишився ще останній ривок у вигляді екзаменів, після чого вони матимуть змогу із чистим сумлінням та спокійною душею провести вільний час так, як  самі того бажають. «Пороги» запитали студентів, чим вони будуть займатися протягом канікул.

1Наталія Халявкіна, КПУ, інститут здоров’я, спорту і туризму:

–  Я захоплююсь вишиванням картин, і на канікулах планую вишити як мінімум одну. Також мені дуже подобаються книги, тому я зараз  якраз займаюся пошуком нового друкованої цікавинки.  Взагалі хочеться просто відпочити і виспатися, і звичайно присвятити час приємним домашнім турботам.

2Кристина Романова, ДДІЗФВС, факультет фізичного виховання:

–  Через те, що крім навчання я ще працюю, відпочити з розмахом у мене не вийде. Хотілося б просто відволіктися від повсякденної рутини. Тому планую піти в спорт зал, зайнятися тими справами, на які зазвичай не вистачає часу.

3Дмитро Парієв, НГУ, гірничий факультет:

– Як би не було прикро, канікул в нас немає, і більшість вільного часу я витрачаю на навчання, самовдосконалення, а також на роботу. Дуже важко все встигати  і при цьому бути в усьому першим, але мене це не лякає. Я роблю все, що від мене вимагається.

4Юлія Гіжко, ДонНУ, історичний факультет:

– Ці зимові канікули будуть найочікуваніші! Ми з батьками плануємо поїхати подалі від напруженої ситуації, а саме до родичів в Івано-Франківськ! Літом ми там вже були, а тепер хочемо відвідати зимовий ліс і спробувати покататися на лижах!

5Вікторія Мельник, НЮУ ім. Я.Мудрого, господарсько-правовий факультет:

– У нас вже зараз йдуть канікули, і коли всі вже здадуть екзамени, час напруги для нас тільки розпочнеться. А поки що цілий січень у нашому розпорядженні. Нещодавно я повернулась до рідного міста, дуже за всіма сумувала, і зараз планую зустрітися зі всіма своїми родичами та близькими.

6Олександр Дзюбинський, ДонНТУ, факультет комп’ютерних наук і технологій:

– Зараз перебуваю на Західній Україні. Планую найближчим часом відвідати Львів, Івано-Франківськ. В кінці місяця поїду здавати сесію в свій навчальний заклад, що наразі переїхав у Красноармійськ.

7Єлизавета Камчатна, ХНУ ім. Каразіна, філологічний факультет:

– Сесію закрила вже 2 тижні тому. На тиждень їздила в Київ, наситилася на рік вперед: сльози, енергетика, майдан, протести, вогонь, пісні, мітинги, гімн, «Азов», Новий рік, солдати… На чверть місяця їду додому в ДНР, аж страшно говорити. Ні, не в ДНР, я просто їду додому.  Я закохалася. На канікулах хочу закохати його. Ще планую витратити час на полювання, каток, ролики, ліс і шашлик.

8Євген Трейгер, ЗНУ, історичний факультет:

– Перш за все, мені треба добре здати всі екзамени. І коли я нарешті стану вільним, то у пошуку нових відчуттів подамся у подорож, правда ще не знаю куди. Це вже я вирішу пізніше, коли закрию сесію. Головне, що зимові канікули я планую провести активно.

Автор: Валерія Алчаускас