Бійці полку «Азов» зняли фільм про реалії у зоні АТО

753745Документальний фільм «У кожного свій фронт», знятий бійцями полку «Азов» у селі Широкіно, 15 жовтня презентували в Запорізькому обласному Краєзнавчому музеї.

Фільм знімали протягом 154 днів. Він розповідає про реалії бійців в зоні АТО, і про те, що їх розчаровує, а що дає їм життєві сили. Але головне у цьому фільмі – незламна надія вояків, що незабаром все зміниться на краще.

«Ідея фільму показати, що в Україні є патріоти, націоналісти, для які цінують Україну понад власне життя. Вони змінюють свою країну на краще. Ми хочемо донести, що кожна людина може змінювати країну», – розповів боєць полку «Азов» Максим Зайченко, який привіз стрічку до Запоріжжя.

До речі, це не перший фільм, знятий бійцями «Азову». Справа в тому, що в полку є своя команда журналістів, які поклали за мету висвітлювати все, що відбувається в зоні АТО. Два рази на тиждень вони випускають газету «Чорне сонце», а також знімають документальне кіно.

Потім українські військові презентують стрічки у рідних містах та викладають в Інтернет. Їх цінність у відсутності акторів та постановочних сцен. Всі герої справжні солдати, і на екрані ми можемо бачити їх реальні почуття та чути їх власні думки.

Автор: Валерія Константинова