Подорож допомагає нам знову знайти себе

БезымянныйВсі ми живі люди. Нам властиво втомлюватися. Втомлюємося від  навчання, роботи, метушні та буденності. Мабуть, в кожного був такий момент, коли хотілося покинути все та поїхати туди, не знаю куди. Відпочити, змінити обстановку, вдихнути свіжого повітря, побути на самоті та трохи переосмислити життя та його цінності. Таке явище просто вкрай необхідне людині.

Вставайте! Беріть рюкзак й улюблену літературу!

А які міста Вам би хотілось відвідати? Який відпочинок ви полюбляєте? Де Вам затишніше: у теплих країнах чи у людних містах? А хіба це важливо? Ні, аби тільки-но відбулася зміна обстановки.

Ви потрапляєте у абсолютно нове для Вас місто. Місто, у якому свої правила, закони життя, інші люди з іншими поглядами. Посміхніться незнайомцю. Отримайте посмішку у відповідь. Завітайте до найближчої  кав’ярні. Трохи зігріваючого напою та щось перекусити.

Зупиніться. Зупиніть життя. Подивіться у віконечко. Поспостерігайте за ритмом життя. Цей чоловік, очевидно, квапиться  на ділову зустріч, а ось ця панянка намагається щось знайти у своїй сумочці. По тротуару бігають діти з морозивом у руках. А поруч проходе пара закоханих. В їх очках цілий Всесвіт та навіть більше. Цікаво, так? Нічого в цьому незвичайного нема. Звична справа, на яку в нас просто не вистачає часу. А яка ж вона захоплююча!

Відпочили? Ну ходімо далі! Прогуляйтесь по цьому ж незнайомому місту незнайомими вулицями. Подивіться на архітектурні здобутки, фотографуйтесь на пам’ять, намагайтесь відчути це місто зсередини таким, яким воно є насправді. Уявіть, що це Ваше інше життя. Проживіть хоча б декілька днів у ньому, відчуйте себе абсолютно іншою людиною. Можете змінити стиль життя. Якщо до подорожі ви вели тихий,спокійний домашній спосіб життя, то зараз відтягніться  же нарешті на повну! І прийдіть на світанку до Вашого готельного номера,  випийте трохи чаю та лягайте відпочивати.

Прокинулись? Ну і чудово. Час збиратися додому. Час повертатися до старого життя.

Суть подорожі полягає в тому, що повернутися ви повинні з абсолютно свіжими думками, відпочивши тілом та душею, повною ентузіазму та бажанням підкорювати нові вершини.

Мандруйте, відкривайте для себе щось нове, вдихайте життя на повні легені!

Автор: Ангеліна Шеремет