Роль стилю в нашому житті

Стиль завжди супроводжував людину. Він відігравав та відіграє одну з найважливіших ролей у формуванні та відтворенні образу . Відчуття смаку наділяє загальну картину символічним змістом, завдяки чому може відображати відношення автора до життя. Вважається що смакове відчуття сприймається душею, тому і виник зв’язок: душа-емоція- естетичне відчуття . Самий образ має психологічний та символічний вплив на людину. Він допомагає нам формувати наше світосприйняття. Кольорове супроводження образу може дати нам чималу характеристику про дану персону. Очевидно те, щоб зрозуміти зміст кольору, потрібно зрозуміти самого себе. Щоб сприймати колір, треба відчувати його в собі . Наше сприйняття кольорової специфічності сприймається зором уже на підсвідомому рівні. Одна з найзнаменитіших жінок, а саме Коко Шанель, сказала: «Тільки смілива жінка може дозволити собі носити чорний». Цією реплікою можна зазначити елегантну та аристократичну функцію чорного кольору . 
На власному прикладі я доведу як мій власний стиль відображається на особливості характеру. 
В моїй шафі, загалом, переважають речі з пастельними відтінками. Речі, які містять у собі стриману простоту та чіткі лінії відображення. Звичайно, саме класичний стиль найчіткіше виражається в моєму гардеробі . Класичний стиль, маючи просту форму є таким вишуканим за змістом. Саме тому я обрала саме його. 
Саме манери мого стилю показують спокійність та раціональність мого характеру. Моя головна порада, це дотримуватись свого стилю у всьому.

Автор: Інна Редька