Чого очікувати від Євро 2016

crtB-xNiRUEЦя інформація може бути цікавою не тільки для футбольних фанатів, але й для пересічних українців, які хвилюються за свою країну. Чому саме країну? Тому що результати Євро 2016 можуть здивувати і навіть вийти на політичний рівень. Зацікавились?

А зараз про сам Чемпіонат.  Кваліфікаційний раунд Чемпіонату Європи з футболу 2016 відбувався з вересня 2014 по листопад 2015 року і визначив учасників Чемпіонату Європи з футболу 2016, який пройде у Франції. У відбірковому турнірі брали участь 53 збірні, включаючизбірну Гібралтару, яка, до речі вперше буде блати участь у Чемпіонаті. Збірні розіграли 23 путівки на Євро-2016. Вперше в історії турніру зіграють 24 команди.

Українські вболівальники щиро вболівали протягом всього сезону і футболісти нашої збірної віддячили за таку відданість. Після закінчення групового етапу кваліфікації Євро-2016 сформувався склад учасників плей-офф, і збірна України дізналася про можливих суперників. А саме в цьому і полягає вся інтрига.

Збірна України, яка разом із Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією потрапила до групи C, може зіграти з суперниками з трьох інших квартетів. Якщо “синьо-жовті” посядуть перше або третє місце, то мають шанс зіграти зі збірною Росії вже в 1/8 фіналу. Хоча УЄФА розводить наші країни через складну політичну ситуацію, проте такий розклад подій цілком можливий. Тож будемо сподіватися, що ця зустріч не відбудеться, бо кожен з нас чудово розуміє на скільки це небезпечно.

Автор: Анна Кошарна