Подаруй дитині іграшку

У Запоріжжі пройшла благодійна акція “Подаруй дитині іграшку”. У кожного з нас є спогади нашого дитинства – наприклад, улюблений ведмедик. Він дарував нам оту крапельку щастя, а також навчав нас дбати про інших. Ми можемо зробити гарну справу, наповнити серце дитини радістю і любовью. Особливо це стосується дітей, позбавлених батьківського піклування. Цій малечі теж необхідна любов та тепло, надія та віра в казку.

Саме для таких дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, була організована благодійна акція “Подаруй дитині іграшку”. На мою думку, ми можемо зробити гарну справу. Цією доброю справою ми покажемо дітям, що їх люблять і вони потрібні. Цим дітям, на мою думку, не потрібні матеріальні цінності, їм просто потрібне душевне тепло.

Я вважаю, що кожна людина повина прийняти участь у цій акції і показати дітям, що вони комусь потрібні. Напередодні Нового Року кожна дитина мріє про те, щоб отримати подарунки за те, що вона добре вчилася і виконувала все, чому її вчили старші. Думаю, сьогодні всі діти заслуговують на добро і турботу від нас, дорослих.Подаруй іграшку і розтопи серце малечі наповни його радістю і теплом. Подаруй їм новорічну казку. Бажаю цим дітям вірити у казку і вона незабаром збудеться.

Автор: Катерина Корольова