Що одягнути в новорічну ніч?

Що ж одягнути в новорічну ніч? Це питання задає собі майже більша половина як жіночого,так і чоловічого населення.

Провівши старий рік , ми зустрічаємо 2016 рік – рік Огняної Мавпи. Не потрібно обмежувати свою фантазію у виборі вбрання, дозвольте собі бути незвичайною і блискучою! Мавпа – виключно творча і вельми примхлива, мінлива натура. У зв’язку з цим і кольори 2016 будуть такими ж непередбачуваними. Незважаючи на те, що смарагдові відтінки передбачають зелену кольорову гаму, деякі джерела схиляються до того, що Мавпа прийде до нас з блискучими елементами в одязі. І ось, на стику зеленого і синього, ми маємо колір морської хвилі, бірюзові відтінки, прекрасні у своєму різноманітті. Вибираючи що одягнути на новий 2016 рік, не варто уникати і інших м’яких, пастельних кольорів…Вільна і зухвала провокаторша – Мавпа диктує свої закони при виборі вбрання . Не варто забувати про такі приємні дрібниці, як ажурні шовкові шарфи . Що стосується зачісок , то пам’ятайте про коси укладені в вигадливі зачіски, зачіска в стилі « афро », або мальовничий безлад у волоссі – все це приверне на вашу сторону Мавпу.

На мою думку, дамам найкраще одягнути, щось повітряне. Легкі сукні та  широкі брюки, дозволять відчути себе вільною. Таке вбрання зробить ваш настрій грайливим, запальним. Та що ж одягнути чоловікам? Чоловіки теж повинні мати гарний вигляд в новорічну ніч!Для новорічного вбрання варто підібрати строгий галстук, але менш офіційний стиль теж підійде. Чого не любить Мавпа, так це тужливих і строгих нарядів. Спідниця-олівець, та блузка , що наводить тугу – не той вибір, в якому варто зустрічати Новий рік. Сірі сукні, вона вам теж не пробачить. А ось незвичайні комбінезони, Вогняна Мавпа, обожнює.Об’ємні сумки , клатчі, обов’язково повинні бути присутніми у наряді. А ,якщо вони ще й виконані з екологічно чистих тканин, то ви будете виглядити просто казково. Можна вибрати  сумку щільних фактур або шкіри . Нехай на ній будуть блискітки , квіточки, з елементами рослин, або матиме екзотичний принт. Не бійтеся виглядати безглуздо , головне, що це подобається вам. Пам’ятайте, що Мавпа любителька розкоші, оригінальності та творчості, тому проявіть фантазію, над остаточною версією наряду. Відмінно буде виглядати, в Новий рік 2016, новорічне плаття яскраво-червоного кольору, прикрашене золотою біжутерією, і туфлями «під золото». Але якщо всі гості одягнуть червоний наряд то, в результаті очі швидко втомляться від надлишку цього кольору. Тому можна внести «родзинку» в свій вигляд. Наприклад, до жовтого плаття підбери помаранчеву накидку, або болеро. Для чоловіків все набагато простіше: їм підійде класичний костюм з червоною краваткою, або яскраво-бордовою сорочкою.

Отже, я вважаю, що так як 2016 рік – рік Вогнянної  Мавпи, то вітаються всі відтінки червоного, помаранчевого, жовтого, золотого, перламутрового, коралового, коричневого, бордового, рудого, шоколадного. У відтінках кольору полум’я можна привернути на себе увагу Вогненної Мавпи, і вона подарує удачу, багатство, і щастя.

Автор: Владислава Ратушна

За матеріалами: health-tips.com.ua