Тренди зими 2015-2016

Зима вже увійшла у свої володіння. У Запоріжжі, як завжди, трохи згодом, але закружляє сніг,  почнеться хурделиця, мороз розпочне малювати свої візерунки на вікнах наших домівок та вже й свята на порозі: день святого Миколая, Новий рік, Різдво. Починається передсвяткова метушня. Авжеж, це так приємно вибирати подарунки найближчим у світі людям, готувати смачні та традиційні страви, але ще одна з найголовніших справ,особливо для дівчат, вибір одягу, у якому вони будуть красуватися усю зиму. Звичайно, стиль кожна пані вибирає індивідуально, але деякі елементи можна почерпнути  у відомих дизайнерів світу. Ми вибрали лише новітні тренди цього сезону.

Довгі пальто.

Актуальні як  хутряні, так ікашемірові.  Щодо хутряних, то вони призначені для неординарних та екстравагантних модниць. Цього сезону переважає соковита кольорова гама, тому дівчина у такому верхньому одязі, безперечно, приверне до себе погляди. Слід зауважити,що не тільки позитивні. Якщо вас це не хвилює, то саме таке пальто зробить будь-яку дівчину неймовірно яскравою серед натовпу. Повернемось до кашемірових. У тренді ці речі переважно тілесних відтінків, але усіх їх поєднують плавні лінії. Пальто мають трохи звисати та створювати ефект «oversize», щоб ви могли укутатисявнього, ніби у плед. З теплом розібралися, поговоримо про красу.

ЇЇ Величність Сукня.

Повсякденна та вечірня. Chanel, Dolce&Gabbana, Prada повертають у моду маленькі сукні А-силуету. На думку модельєрів, серед холодної зими,  ця частина гардеробу повинна нагадувати  про очікуване літо,тому вони пропонують, безумовно, світлі кольори (рожеві, жовті, помаранчеві), обов’язково з квітковим принтом. Тканину обирайте приємну для вашої шкіри і, все ж таки, зважайте на температуру за вікном. Якщо ж відкриваєте плечі, то нижні кінцівки повинні бути захищені від холоду,тому будуть доречними в’язані речі.

Говорячи про вечірні сукні,  вибух цієї зими – оксамитові сукні. Немає значення: будуть вони до підлоги або коротенькі чорні сукніКоко Шанель. Головне, щоб  підходили саме під ваш тип фігури. Не можна приховати,що цього року кутюр’є подбали про те,щоб наші дівчата були й модними, й тепло вдягнутимиводночас. Що як не оксамит зігріє краще узимку? Щодо кольорів, то не обирайте лише чорний, придивіться до відтінків червоного. Бордо обов’язково вирізнить вас із натовпу, та ви неодмінно прикуєте до себе увагу оточуючих. Для тих,кому подобається «сяяти», дизайнери знов ввели тренд на блискітки. Вони, як люді творчі, впадають, як кажуть, в крайнощі, тому якщо сукня повиннаблищати, то вона буде всипанапаєткамизверху і донизу. Якщо лише частково,то, вибачте, цього сезону мода обійшла вас боком.

І наприкінці- про взуття.

Versace,ChristanDior,  пропонують  statement-ботфорты, що у перекладі чобітки-панчохи. Майстри бачать їх лишелакованими та у найсміливіших кольорах: чорні, червоні, жовті, зелені, – обов’язково на платформі.

Авжеж, речі, які показують нам імениті дизайнери та стилісти зі своїх подумів, не по кишені багатьом сучасним дівчатам, але це зовсім не означає, що не маючи брендового одягу, ви не зможете почувати себе модною. Позаглядайте у свої шухляди, там, без сумніву,  щось  знайдеться, бо мода це не нові видумки кутюр’є, а давно забуті старі.

Тож, радимо вам не боятися експериментів. Поєднуйте, змішуйте усі текстури і кольори, тільки таким чином ви зможете підібрати гармонійний та цілковитий образ, який допоможе вам не тільки бути  стильною, а й почувати себе у теплі. Бажаємо яскравих новорічних свят.

Автор: Катерина Кульчицька