ПЕРСПЕКТИ?ВА липня

За 31-ин липневий день  можна встигнути не тільки відпочити, а й покращити англійську, стати експертом з криптовалюти, збагатити власну бібліотеку, виграти стипендію на навчання і ще багато чого.

Кожин день яскраво та з користю

Ґете-Інститут спільно з командою «Метамісто: Схід» шукає 5 локальних команд з Костянтинівки, Бахмута, Добропілля, Сєвєродонецька та Лисичанська для участі у програмі «Далеко та близько: Культура і конфлікт».

Формат : грант
Дедлайн:  7 липня

З 10 січня 2018 року відкривається прийом відеоробіт для участі у четвертому щорічному Конкурсі відео від Представництва ЄС. Найкращі відеоролики зможуть отримати призи у розмірі до 12 тис. грн.

Формат: конкурс
Дедлайн: 15 липня

Ця глобальна платформа дає можливість молоді (від 15 до 35 років) з усього світу приєднатися до створення мирного суспільства. Учасникам пропонується подати інноваційні ідеї та проекти, що мають суспільне значення, захищають та реалізують одну чи більше з 17 цілей сталого розвитку. Переможці будуть оголошені і жовтні 2018 року.

Формат: конкурс
Дедлайн: 31 липня

Відкрито прийом заявок на здобуття Європейської молодіжної премії. Нагорода призначена для заохочення молоді, соціальних підприємців та стартаперів, які реалізують проекти у сфері цифрових технологій, що мають значний позитивний вплив на суспільство.

Формат: премія
Дедлайн: 15 липня

Школа реабілітаційної медицини УКУ запрошує майбутніх фізичних терапевтів та ерготерапевтів позмагатись за стипендії на навчання на магістерській програмі.

Формат: стипендія
Дедлайн: 9 липня

Берлінська Школа економіки та права пропонує стипендії на навчання на програмі MBA для жінок. Розмір стипендії становить 5000 євро.

Формат: стипендія
Дедлайн: 31 липня

victoria-kure-wu-583580-unsplash

Молоде покоління все частіше говорить про пасивному заробіток в бізнесі, коротких трудових тижнях і 1-годинний робочий день. Але правда в тому, що добитися великих результатів, можна тільки цілком присвячуючи себе улюбленій справі. Наприклад, власники стартапів і молоді бізнесмени працюють по 12-14 годин, 7 днів на тиждень і зовсім не пам’ятають значення слів «відпустку» і «вихідний». Саме такий трудоголік наш Євген Власюк – засновник сервісу доставки правильного і збалансованого харчування YOFOOD в Харкові. Женя відкрив свій бізнес ще будучи студентом, випробував на собі всі труднощі українського законодавства, відносин з підрядниками і продажу продукту.

ВХІД ВІЛЬНИЙ, але не забудьте зареєструватися ТУТ https://goo.gl/42z5w4

Формат: лекторій
Де: 
Edison Space Coworking
Коли: 5 липня, 19:30

Говоритимуть на теми: Особисті кордону і близькість – як зберегти баланс у відносинах? Як розпізнати і уникнути маніпуляції. Прямі контакти – вміння говорити про свої почуття і потреби Як навчитися чути себе і близьких. Як досягти взаєморозуміння в стосунках.

Формат: лекторій
Де: 
Edison Space Coworking
Коли: 9 липня 18:00

Говоритимуть про:  що таке дисципліна і як її виховати в собі, чому самоконтроль і чітка дисципліна ефективніше мотивації, які правила потрібні для досягнення щастя і чи потрібні взагалі?

ВХІД ВІЛЬНИЙ! Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/2KrwmUA

Формат: лекторій
Де: 
Кострова площа біля Палацу піонерів
Коли:  2 липня  19:00

lonely-planet-643024-unsplash

Будь-яка суперечка буде закінчуватись слова: «Я ж говорив». Навчишся приводити дієві аргументи та робити правильні висновки.

Формат курсу: відеолекції
Мова навчання: англійська
Початок курсу: липень
Реєстрація: FutureLearn

Хочеш створити власний тренінг чи майстер-клас? Тоді тобі у ці двері. За ними дізнаєшся, як залучати до мистецтва великі групи людей.

Формат курсу: відеолекції
Мова навчання: англійська
Початок курсу: 9 липня
Реєстрація: Сanvas

Чому моя сусідка по кімнаті дивно реагує на прохання не шуміти? Чому під час співбесіди я постійно потираю шию? На ці та інші питання стосовно поведінки людей дізнаєшся на цьому курсі. Говоритимуть і про невербальне спілкування, а також звідки беруться стереотипи.

Формат курсу: відеолекції
Мова навчання: англійська
Початок курсу: 14 липня
Реєстрація: edX

Головна ціль –  толерантна школа. Курс буде особливо актуальний для педагогів. Кожна людина грає власну роль у суспільстві. Важливо поважати це різноманіття, і з раннього віку навчати, що інакший — не означає гірший. Лектори онлайн-курсу ознайомлять вас із базовими поняттями толерантності,

Формат курсу: відеолекції
Мова навчання: українська
Початок курсу: 7 липня
Реєстрація: ЕdEra

Критичним елементом, що уповільнює революцію в освіті, є неефективна система професійного розвитку шкільних педагогів. Інноваційна модель (не)конференцій EdCamp пропонує один з ефективних шляхів подолання цієї проблеми. На цьому курсі розкажуть про сучасні методи підвищення кваліфікації шкільного вчительства: від ціннісних основ і пояснення, чому EdCamp працює, до покрокового плану організації такого заходу з відгуками й порадами від педагогів, які вже мають досвід проведення (не)конференцій.

Формат курсу: відеолекції
Мова навчання: українська
Початок курсу: 2 липня
Реєстрація: ВУМ

Після цього курсу твої листи англійською сподобаються навіть у Кембриджі.

Формат курсу: відеолекції, вікторини, письмові завдання
Мова навчання: англійська
Початок курсу: 23 липня
Реєстрація: edX

Мета курсу – пояснити природу міжнародної політики: склад учасників, рушійні сили й закономірності процесів, що відбуваються в державах.

Формат курсу: відеолекції
Мова навчання: російська
Початок курсу: 10 липня
Реєстрація: Оpenedu

Найважливіше вміння людини – говорити. Саме словом можна повести за собою людей, словом можна загоїти рани, надихнути та спонукати до дії.

Формат курсу: відеолекції
Мова навчання: українська
Початок курсу: 7 липня
Реєстрація: тут.

priscilla-du-preez-607202-unsplash

«Green Camp» – наметовий табір в Карпатах, який об’єднає кліматичних активістів з усієї України для нетворкінгу, відпочинку та напрацювання спільних кампаній.

Формат: табір
Початок: з 2 по 6 серпня
Дедлайн: 4 липня

Програма Culture Bridges організовує тижневу ознайомчу подорож до Словенії для представників організацій, які працюють у секторі культури та креативних індустрій України, планують подавати заявку на конкурс «Креативної Європи» в 2019 році, а також посилити або встановити нові партнерства з європейськими організаціями. Дедлайн – 8 липня 2018 р.

Формат: подорож
Дедлайн: 8 липня

У розпал серпня п’ятнадцять активних людей віком 19-35 років з Львівської та Івано-Франківської області поїдуть до Польщі будувати містки інтеркультурного діалогу.

Формат: подорож
Дедлайн: 12 липня