Ліга сміху в ЗНУ

На цьому тижні, в рамках ювілейного туру, в ЗНУ відбувся безкоштовний концерт зірок Ліги сміху. До п’ятиріччя відомого телевізійного проекту студія «Квартал 95» і компанія «Квартал-Концерт» організували масштабний всеукраїнський тур по вищих навчальних закладах.

47095286_1343326952475009_5636759356088254464_n

В актовій залі відбулось відразу два виступи команд «Загорецька Людмила Степанівна», «Ветерани космічних військ», та «Отдыхаем вместе». Потрапити на виступи кумирів можна було абсолютно безкоштовно, лише заповнивши спеціальну форму на сайті туру. Зазначимо, що було дуже багато охочих потрапити на виступи, тому не кожному, хто зареєструвався прийшло запрошення. Є дані, що деякі кмітливі студенти, навіть, продавали свої квитки.

У перерві між виступами жартівники інтерактивно взаємодіяли із залом у форматі «розминки». Після завершення виступів усі охочі мали змогу сфотографуватися та поспілкуватися з улюбленими командами.

Нагадаємо, в 2019-м проект «Ліга Сміху» відзначить свій перший ювілей.  Потрапити на виступи кумирів можна абсолютно безкоштовно, лише заповнивши спеціальну форму на сайті туру: http://ligasmeha.kvartal-concert.com. До слова, наявність студентського квитка обов’язково.

Карина Жиріхова