Новорічні лайфхаки

Лайфхаки — це маленькі хитрощі, пряма дорога до потрібної мети, хитрі трюки спрощення процесу. Вже скоро новорічні свята. За декілька тижнів до Нового року, я пропоную не велику добірку цікавих вигадок для оформлення атмосфери. Поспілкувавшись зі своєю подругою, та матусею, я дізналась цікаві лайфхаки про те, як прикрасити новорічну ялинку з використаних лампочок.

Дар’я: «В передчутті Нового року я завжди прикрашаю будинок. Улюблений момент приходить тоді, коли увімкнувши різдвяні пісні поринаю у hand-made – виготовлення новорічних прикрас. Зробити ялинкову іграшку з лампочок і блискіток дуже просто, збираючи протягом року відпрацьовані лампочки».

  • Іграшки для ялинки можна зробити зі звичайних лампочок. Для цього обмажте лампочку клеєм і обсипте блискітками різного кольору. У вас вийдуть красиві іграшки, зроблені своїми руками, можете пофантазувати і зробити щось креативне, наприклад, розмалювати іграшки гуашшю.
  • На зміну прийшли штучні ялинки, які виправдовуються в ціні, щоб додати атмосферу скористуйся маслом аромату хвої і зі штучною ялинкою, і ваш новий рік заграє новими барвами.
  • Але ж Новий рік має запах не тільки шампанського і ялинки, але ж одним із самих новорічних ароматів – це мандарин. Візьміть почистіть мандарин і шкурки покладіть в будь-якому місці в кімнаті. Таким чином, цей фрукт почне поширювати свій аромат по-всьому будинку і створюватиме магічну ейфорію зими, новорічний настрій вам гарантовано.

Матуся: «Щоб мати новорічний аромат мандарину, я розкладаю шкірку від нього по всім закуткам. Результат неперевершений – чарівний аромат»

  • Скористайтесь клейовим пістолетом, щоб зробити сніжинки на склі, намалюйте її на вікні і за бажанням посипте блискітками. 
  • Можна зробити красиву ілюмінацію для Нового року з гірляндою у будь-якій красивій ємкості. Засуньте гірлянду в тару,закрийте кришку і зафіксуйте вихід. Виглядає це ну дуже чарівно.
  • Щоб прикрасити інтер’єр скористайся декоративними свічками. Дерев’яні палички  хвойна гілка чи будь-яка прикраса — ось і вся історія!
  • Останнім часом стали популярні передбачення, які заховані в фабричних печивах схожих на пельмені. Наприклад, було б чудово випити новорічний напій під бій курантів, і відраз ж з’їсти печиво, а записку, яка знаходиться в середині прочитати. Подейкують, що в такий спосіб, все здійсниться.
  • Кожного ранку вмикайте новорічні пісні, які швидко зроблять новорічну атмосферу і ви відчуєте дух свята. Такі як, Let it snow – Dean Martin, Happy New Year – ABBA.

Аліна Колода

Використано:   http://vona.pp.ua/vse-genialne-prosto-novorichni-lajfxaki/