Lowcost – переваги та недоліки

Якщо коротко про ловкости – це авіалінії, які є повним антонімом фрази «all inclusive», але, завдяки цьому, беруть ціною. Ловкости чи «бюджетки» набирають зараз популярність у світі й дозволяють побачити цікаві вам місця, міста чи цілі країни з кількома десятками вічно зелених у кишенях активатор windows 10 pro x64. Але вони дещо лякають наших людей через свою підозру до всього

65_main
Переваги ловкостів

1. Саме дешевизна цих квитків, які можуть коштувати від десяти євро (Київ-Барселона від Vueling Airlines).

2. Купівля квитка через Інтернет майже в усіх випадках.

3. Нові літаки, які зійшли с конвеєра ось щойно, взяті у лізинг.

Мінуси ловкостів

1. Ненормовані розпродажі. Ще треба спіймати квиток, щоб потрапити в іншу країну задешево. Й не намагаєтесь це зробити в сезон.

2.  Ловкости не беруть тварин, якщо вони не є поводирями.

3. Беруть (точніше сказати «деруть») додаткові гроші за великогабаритний багаж.

4. Авіаквитки треба одразу оплачувати на сайті.

5. Все на літаку й за ним (й трансфер багажу з регіональних аеропортів й саме як ви будете добиратись до міста теж залишається за вами) коштує шалених грошей (не дивуйтесь за чай без цукру за два євро).

unnamed
Висновки

Так, мінусів накопилось, але треба дивитись на плюси: якщо у вас гаманці не бісяться з купи банкнот з Вернадським, а відвідати на уікенд Європу хочется, то ловкости – майже ідеальний вибір. Й так – в Запоріжжі з 2020 року угорська кампанія  WyzzAir відкриє з Запоріжжя свої рейси, як повідомляє міськвинком. Зараз саме сезон відвідати країни східної Європи (Країни Прибалтики чи Балкани).

Автор: Даніїл Прокоп’єв