Моя війна

Війна – це бойові дії, які несуть по собі дуже багато людських втрат. Також війна ламає дуже багато людських життів. Мене дивує те, що в сучасному світі, з’являється таке поняття, як війна. Через сучасні технології світ забув про дуже прості речі: гуманізм, віра і спокій. Інколи люди не розуміють, що втрата таких простих речей призводить до втрати людських життів та їх скалічення. Також до таких наслідків призводять такі речі, як жадібність, пихатість, злість, ненависть, а також влада над усім.

Для мене війна в Україні ропочалася підчас повномаштабного вторгнення Росії, коли вони випустили крилаті ракети, по нашій країні, а саме на військові об’єкти. Одна з таких ракет, рано вранці прилетіла на такий об’єкт, який знаходився декілька кілометрів від нашого населеного пункту.

Через деякий час ми спостерігали за тим, як росіяни захоплювали Запорізьку АС, яка знаходиться на іншому березі Каховського водосховища. Мешканці нашого краю були дуже налякані, і їх дуже турбувало питання, а що буде далі?

На початку липня 2022 року, окупанти почали терор мирного населення окупованих територій. За добу ворог міг нанести багато ударів по звичайних мирних людях. Це призводило до великих руйнувань та загибелі людей. Росіяни використовували важку артилерію котра призначена для навмисного вбивства населення, а також використовували хімічну зброю. Цей терор продовжується і сьогодні.

Одним із масових злочинів, який вони вчинили на початку минулого літа – це підрив Каховської ГЕС, що призвів до змін в природі. Одна з таких змін – це осушення Каховського водосховища. Після чого люди залишилися без питної води. А так як цей регіон займається вирощуванням багатьох культур, і знаходиться в зоні ризикового землеробства, через погодні умови та відсутність води люди опинились на межі виживання. Спочатку люди почали шукати якісну питну воду. Вихід було знайдено, а згодом знайшли і вирішення питання з технічною водою.

Незважаючи на ці обставини, люди мають віру та надію на перемогу. Також вірять, що буде мир, повернення територій і розквіт країни. Ніхто не забуде про велику ціну здобутого миру.

авторка: Ольга Туманова