У Запорізькому національному університеті відбулося святкування Дня науки

Під час святкування Дня науки, що відбулося 16 травня, у “Незламному хабі” в ЗНУ відзначили найкращих науковців університету. Про це повідомили на офіційному сайті вищого навчального закладу. Голова Запорізької ОВА Іван Федоров вручив грамоти і подяки за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, підкресливши вагомість наукового потенціалу ЗНУ. Ректор Микола Фролов високо оцінив досягнення університету, відзначивши зростання кількості наукових шкіл і міжнародних досягнень.

Секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко, яка вперше відвідала ЗНУ, також відзначила кількох науковців та оголосила про своє рішення продовжити освіту в ЗНУ з наступного навчального року. Окрім того, на святкуванні також були присутніми очільниця Департаменту освіти і науки ЗОДА Людмила Бухаріна та голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Під час урочистостей також вітали переможців університетських конкурсів «Кращий молодий вчений ЗНУ-2024» та «Кращий аспірант ЗНУ-2024». Проректор з наукової роботи Геннадій Васильчук висловив подяку науковцям за їхню невтомну працю та відданість у складний час, зазначивши, що вони є основою університету.

автор: Златов Ілля