Курков презентував новий роман запорізьким студентам

 

Український письменник Андрій Курков з презентацією нового роману «Львівська гастроль Джимі Хендрікса» завітав до Запорізького національного університету 6 березная. «Головним  моїм принципом в створені нового роману – це любов до персонажів, навіть до  негативних. Читачі помічають байдужість автора до своїх героїв. Ще однією складовою є завершення happy end. І головне,  треба розповідати історію, а не намагатися її пояснити. Тим паче в цікавій історії завжди знайдеться місце для цікавих ідей»,   – поділився своїми враженнями Андрій Курков.

На прес-конференції пан Курков розповів про книгу, свої враження від закордонних поїздок, бачення майбутнього книги взагалі та української книги зокрема. Поділився своїми планами на майбутнє. Охочі мали змогу придбати його новий роман з підписом і побажаннями.

Андрій Курков – письменник європейського рівня, журналіст, кіносценарист.  Він єдиний письменник країн пострадянського простору, чиї книжки потрапили в топ-десятку європейських бестселерів. За його сценаріями поставлено 18 документальних і художніх фільмів. Його романи перекладають більш ніж на 30 мовах світу. Найпопулярніший роман «Пікнік на льоду» було продано в Україні накладом 150 тисяч примірників — більше, ніж будь-яку іншу книжку будь-якого іншого сучасного українського письменника.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : портал "Пороги"