У лісництвах Запорізької області продовжують прибирати

У Запорізькій області триває акція «Майбутнє лісу в твоїх руках», повідомляє головне обласне лісомисливське господарство. В її рамках на території області вже висаджено близько ста гектарів лісових порід, основні з них – дуб звичайний і сосна кримська.

Так, працівники державного підприємства «Бердянське лісниче господарство» разом з учнями шкільного лісництва  провели організоване прибирання території центральної садиби лісництва.

Також під час проведення заходу «За чисте довкілля» співробітники Василівського лісничого господарства спільно зі школярами й студентам збирали сміття в зонах лісових насаджень, на узбіччях доріг трас Харків-Сімферополь, Енергодар-Василівка-Бердянськ.

Працівники ДП «Приморське лісниче господарство» в рамках всеукраїнської акції з благоустрою провели санітарну чистку узбіч доріг вздовж траси Одеса-Новоазовськ. А співробітники «Запорізького лісничого господарства» із залученням ліцеїстів та ЗМІ в Олександрівському лісництві провели прибирання лісових масивів, які знаходяться на території міста.

Крім того, в усіх державних лісогосподарських підприємствах проводяться суботники з прибирання сміття та ліквідації несанкціонованих сміттєвих звалищ.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олена Русінова