Танцюристи позмагались за кубок Алушти

Третій щорічний всеукраїнский турнір зі спортивних бальних танців «Aluston Cup – 2012» пройшов в Алушті 21 – 22 квітня. Організаторами стали керівники студії танцю «БАРС» Кирило та Кристина Карпови.

Змагання розділили на два дні, а кожний танцювальный день – на три відділення. Традиційно в перших відділеннях брали участь наймолодші танцюристи вікових категорій «Бебі Дебют», «Ювенали 1, 2 Дебют», які виконували два танці: повільний вальс і ча-ча-ча. «Діти», крім цих двох танців, виконували третій – джайв. Щоб не образити спортсменів-початківців, організатори нагородили всіх танцюристів цих категорій.

У другому відділенні брали участь досвідченіші спортсмени. «Ювенали», «Юніори» і «Молодь + Дорослі», які поки не досягли рейтингового рівня, могли взяти участь у класифікаційних змаганнях «Н», «Е», «D» і «С» класів. Запорізькі танцюристи Владислав Кудря та Софія Латарія вибороли три срібні медалі у вікових категоріях «Юніори 2 С», «Юніори 2» та «Молодь + Дорослі С» європейської програми.

Треті відділення двох днів присвятили рейтинговим змаганням. Найдосвідченіші танцюристи категорій «Ювенали 1, 2», «Юніори 1, 2», «Молодь 1, 2» та «Дорослі» боролись за звання переможців.

Незвичним для турніру подібного рівня стало присудження призового фонду. У категорії «Дорослі» за перше місце танцюристи отримали 600 грн., за друге – 400 грн., а за третє – 200 грн.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олександра Мирошниченко