«Студентська весна-2012» знайшла своїх переможців

В актовій залі другого корпусу Запорізького нацуніверситету відбувся гала-концерт «Студентської весни-2012». Свої найкращі номери, які були відібрані під час конкурсних днів четвертого та п’ятого квітня, демонстрували шість команд: факультет журналістики та економіко-правничий коледж; філологічний факультет та факультет фізичного виховання; економічний, біологічний та історичний факультети; факультет соціальної педагогіки та психології й факультет менеджменту; факультет іноземної філології та факультет соціального управління.

Хоча актова зала була заповнене лише наполовину, це не вплинуло на якість виступів та святковий настрій. Першими свій енергійний хореографічний номер присутнім дарували учасники студії «Prototype» Центру культурно-масової роботи.

Після танцю сценою заволоділи кращі вокалісти ЗНУ – Іван Красніков, Євген Серков, Микола Білик, Ігор Пилипенко, Ольга Сикорська. Особливо бурхливо глядачі реагували на номер «Угадай мелодію»  та пісню «Без тебя», яку виконав Сурен Маркарян.

Оригінальним доповненням до перебігу усієї концертної програми стали виходи команди «ГазМяс» на чолі з Тіграном Авакяном.

Нагороджували переможців проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Наталія Грозовська, помічник ректора Наталія Воронова та голова студентської ради ЗНУ Андрій Бондаренко. Вони привітали учасників та подякували організаторам свята.

Усім талановитим студентам вручили грамоти у різних номінаціях, а головам студентських рад факультетів – грамоти за вагомий внесок у розвиток культурного життя університету.

Кубками та пам`ятними призами «Студентської весни – 2012» нагородили: за ІІІ місце збірну команд філологоічного факультету та факультету фізичного виховання, за ІІ місце – факультет журналістики та ЕПК, за І місце –збірну команду ФІФ та ФСУ.

Збірна факультетів СПП та менеджменту отримала приз глядацьких симпатій.

Фото: прес-центр ЗНУ

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олена Русінова