«Інтерньюз-Україна» контролюватиме вибори за допомогою веб-сайту

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» 19 вересня презентувала новий інтернет-ресурс для контролю за виборами www.electua.org.

«Новий ресурс дасть можливість журналістам, громадським діячам та усім громадянам особисто долучитись до контролю за виборами. Ми хочемо привернути увагу громадськості до цінності прозорого, відкритого і чесного процесу волевиявлення», – зазначив Костянтин Квурт, Голова Правління МГО «Інтерньюз Україна».

Нова ініціатива МГО «Інтерньюз Україна» є аполітичною й відстоюватиме інтереси усіх виборців. Інтернет-сторінка ELECTUA.ORG оперативно відображатиме картину порушень виборчого законодавства під час виборчої кампанії та безпосередньо в день виборів.

Усі охочі ─ громадяни, представники ЗМІ та громадські активісти ─ у будь-який час можуть повідомляти про порушення виборчого законодавства на сторінці www.electua.org, також через соціальну мережу Facebook http://www.facebook.com/ElectUA та СМС. В рамках роботи проекту постійно працюватиме гаряча телефонна лінія, де можна отримати консультацію щодо роботи веб-сторінки і повідомити про порушення.

Контакти:

Стежимо за виборами на: www.electua.org

FB сторінка: www.facebook.com/ELECTUA

E-mail: [email protected]

Гаряча лінія: 050 434 34 35 / 067 44 444 93 

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Полякова