Запоріжці відсвяткували День миру танцями та піснями

Біля торгівельно-розважального центру «City Mall» 21 вересня відбулося святкування Міжнародного дня миру.

Своєрідним відкриттям свята став танцювальний флешмоб у приміщенні ТРЦ, що розпочався о 18.30. Учасники подарували присутнім не лише запальний танок – кожен бажаючий також отримав малиновий браслет із символічним написом «Я – проти насильства».

Подальша концертна програма під назвою «Залишайся людиною» пройшла вже на свіжому повітрі. До всіх глядачів та учасників звернулася виконуюча обов`язки начальника  Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Любов Ярова: «Я впевнена, що всі, хто сьгодні зібрався тут, виховують у собі негативне ставлення до насильства. Особливо приємно бачити серед присутніх переважаючу більшість молоді та дітей. І сьгодні ми всі разом скажемо гучне «Ні» насильству в нашому житті».

Після офіційної частини сценою заволоділи творчі колективи й талановита молодь міста, що протягом години демонстрували вокальні та хореографічні таланти.

Як запевняють організатори, метою проведення акції є популяризація ненасильницької моделі поведінки та привернення громадської думки до соціального аспекту проблеми.

Організаторами свята виступили Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Запорізької облдержадміністрації, Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги, а також Запорізький танцювальний клуб «Альянс», учасники якого, не зважаючи на відсутність матеріальної підтримки з боку влади, підготували справжне свято миру.

Фото: timeszp.com

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олена Русінова