Веб-радіо «Юніверс» отримало почесну грамоту НСЖУ

Колектив інтернет-радіо «Юніверс» нагородили почесною грамотою за розвиток молодіжної журналістики. Це сталося під час засідання Запорізької обласної організації Національної Спілки журналістів України, яке відбулося першого листопада у «Будинку друку».

Як наголосила голова Запорізької обласної організації Національної Спілки журналістів України Наталя Кузьменко, на сьогодні у зв’язку зі значною конкуренцією та матеріальними проблемами молодіжним ЗМІ важко протриматися «на плаву».

Головний редактор радіостанції Ірина Грис однак зауважила, що колектив «Юніверсу» й надалі докладатиме всіх зусиль, щоб інформувати й розважати свою аудиторію. 

У заході взяли участь представники й інших запорізьких та обласних ЗМІ. Важливим питанням порядку денного стало прийняття нових членів до НСЖУ. За загальним правилом, перед тим, як прийняти рішення щодо вступу нового члена, йому ставлять запитання, відповіді на які можуть підтвердити професіоналізм претендента. Колективу радіостанції також запропонували вступити до Запорізької обласної організації Національної Спілки журналістів України.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : «Пороги»