На дитячому «Євробаченні 2012» перемогу отримала українка Настя Петрик

Десятирічна українка Настя Петрик виграла десятий ювілейний дитячий конкурс «Євробачення 2012», що відбувся першого грудня в столиці Нідерландів Амстердамі. Дівчинка своїм співом зачарувала глядачів – майже всі країни поставили їй по 12 балів. У підсумку Україна набрала 138 балів, на другому місці – Грузія, на третьому – Вірменія.

Настя родом з Одеської області. Вона є учасницею аматорського театру при Центрі культури та мистецтв МВС України. 8 липня цього року дівчинка виграла фінал національного відбору на пісенний конкурс «Дитяче Євробачення – 2012».

Раніше Настя перемогла в дитячій версії конкурсу «Нова хвиля». Вона співала в дуеті з Ніною Матвієнко, Філіпом Кіркоровим, Леонідом Агутіним. Її старша сестра Вікторія Петрик посіла друге місце на дитячому Євробаченні у 2008 році.

ame allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/bjXJbI9Bngc” width=”700″>

Матеріал створено в межах проекту «Cтворення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з мультимедійними інструментами журналістами-початківцями» в рамках програми «Засоби масової інформації» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Василенко