Арт-галерея «Скрижаль» презентувала виставку болгарського художника Вадима Миткова

Кожен день арт-галерея «Скрижаль» приймає велику кількість бажаючих зануритися в світ живопису та ручної роботи. З п’яти запорізьких галерей, за словами мистецтвознавця майстерні Наталії, саме ця вважається найоснащенішою для  перегляду витворів мистецтва.

Особливо цікавою виявилася виставка робіт Вадима Миткова, яка мала закритися ще в минулу п’ятницю, однак у зв’язку з великою кількістю бажаючих поглянути на картини болгарського художника її продовжили до 16-го березня.

«Він – болгарин, а пише українську природу, змальовує нашу Батьківщину. Чому ж ми не маємо хоча б частинки патріотизму Вадима Миткова? Його картини заворожують,чарують та приваблюють глядачів», – прокоментувала пані Наталія.

В галереї представлені різні витвори мистецтва, серед яких є й знаменита виставка ошибана – картини з сухих пелюстків, тканини, стрічок.

Постійний відвідувач галереї «Скрижаль» Валерій позитивно відгукується про виставки картин. Він заходить сюди декілька разів на місяць і навіть купує картини.

Кожен день арт-галерея «Скрижаль» вітає свох прихильників з 10 до 18 години. З 15-го березня там проходитиме виставка ляльок, а з 25-го березня – виставка вишиванки.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Альона Маслякова