Наймасштабніший забіг на роликах планується в перший день літа

Українські ролери планують подолати 1 червня 70 км. Подорож триватиме 2 дні й включатиме в себе два етапи заїзду – 41 і 28 км, шашлик та ночівлю.

Організатори відзначають, що в заїзді візьме участь близько 25 учасників із Запоріжжя, Дніпропетровська,  Харкова, Донецька. Всі вони обов’язково мають бути старше 18 років та мати рівень катання вище середнього.

Старт відбудеться 1 червня о 9:30 на виїзді із Запоріжжя. Посеред шляху планується зупинка на ночівлю біля озера в селі Новоселівка. Це зроблено для того, щоб якомога більше бажаючих змогли взяти участь, бо не кожен витримає дорогу в 70 км відразу. Крім того, це можливість гарного відпочинку з однодумцями на свіжому повітрі.

Протягом заїзду ролерів супроводжуватиме автомобіль, у який можна скласти речі та який сповіщатиме водіїв про рух колони з низькою швидкістю.

Кінець подорожі відбудеться біля гіпермаркету «Метро» в Дніпропетровську близько 14:00. «Метою проекту є перевірка своєї витривалості, витривалості друзів, розширення кордонів та, звісно, популяризація роликового спорту, – наголошують організатори. – Коли одного міста мало, ми їдемо далі! Це справжня пригода, приєднуйтесь!»

Реєстрація триває за посиланням http://vk.com/roller_trip

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Журба