У першому чвертьфіналі Запорізької молодіжки КВН перемогли «Сполучені штати істерики» та «Мальчішнік»

Перший чвертьфінал Молодіжної ліги КВН відбувся 25 травня у будинку культури «Титан». Цей етап гри розділили на два дні. В перший участь взяли сім команд, серед яких: «АТБешка+ Саша Сєрая» (Дніпропетровськ), «Гагарін» (Запоріжжя), «Збірна Бабурки» (Запоріжжя), «Сантиметр щастя» (Запоріжжя), «Мальчішнік» (Запоріжжя), «Сполучені штати істерики» ( Харків).

Гра, як завжди, розпочалася з розігрування призів від спонсорів між глядачами. Щасливчики виграли сертифікати на купівлю аксесуарів та фотозйомку.

У журі були Дмитро Єрмоленко, Сергій Бугаєнко, Сурен Маркарян, Дмитро Ворожко та голова журі Анатолій Остапенко.

Свої можливості команди продемонстрували в конкурсах «Приветствие», «Конкурс одного номера», «Разминка». Команди показували свою оригінальність та гумор. Протягом гри особливого розвитку набула тема випускних та останніх дзвоників.

«Гра була дуже напруженою, усі команди сильні. Сподіваюся, що переможуть найсмішніші. Якщо не вдасться  пройти далі, будемо брати участь у Літньому кубку», – прокоментувала гру Олександр Макієвець із команди «Саша Сєрая+АТБешкі».

За оцінками жюрі, до півфіналу проходять «Сполучені штати істерики» та «Мальчішнік». Інші команди оберуть після другого чвертьфіналу.

Фото: vk.com/molodezhka_zp

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анастасія Воскобойнікова