Журфак ЗНУ вручив дипломи своїм випускникам

Факультет журналістики Запорізього національного університету вручив дипломи своїм випускникам-магістрам та спеціалістам. 4 липня 82 студенти журфаку денної та заочної форми навчання спеціальностей «Журналістика», «Видавнича справа та редагування», «Реклама і зв’язки з громадськістю» та «Медіакомунікації» одержали свої дипломи, з них 31 – дипломи з відзнакою.

На свято завітав перший проректор ЗНУ Олександр Бондар. Він привітав студентів із вдалим завершенням навчання та побажав успіхів у пошуці робочих місць і професійному зростанні кожного випускника.

Від імені ректора Запорізького національного університету Миколи Фролова Олександр Григорович нагородив студентів за активну громадську та наукову діяльність, участь у житті факультету та університету, успіхи в навчанні, креативність і відповідальність.

Привітав випускників і декан факультету журналістики Володимир Манакін. Він побажав журналістам наснаги в творчості, а також не забувати рідний університет і факультет.

Серед запрошених гостей був генеральний директор Запорізької обласної телерадіокомпанії Володимир Кузенко та редактор програм на ЗОДТРК Ольга Вакало.

Традиційно заступник декана факультету з навчальної роботи Віктор Костюк зачитав виписки з творів п’ятирічної давнини, написаних вже колишніми студентами.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Марина Галич