Щастя.

Живучи в нашому жорстокому та не справедливому світі мимоволі починаєш замислюватись – а що ж таке щастя і де його шукати? Яке воно на вид, колір, запах?

І відповідаючи на це питання, кожна людина інтерпретує поняття «щастя» по своєму, розкаже чого їй не вистачає.

Так що ж тоді виходить? Щастя – це щось таке неосяжне, чого не так легко здобути?

І щоб розібратись в цьому питанні, я запитала знайому дівчинку, що для неї щастя. Ось, що вона відповіла: «Для мене щастя – це такий стан душі, коли мене все влаштовує, коли на всіх фронтах все добре, коли вдома все в порядку». Якщо запитати в іншої людини, вона відповість інше. Кожна людина розповість про своє. Хтось може сказати, що для нього щастя – це яхти, клуби, гроші і все це пафосне життя, а для когось – це тиха сімейна пристань, любляча людина поряд, яка готова в будь-яку хвилину допомогти, це слухняні діти і здорові батьки.

Таким чином, я опинилась на роздоріжжі. Для когось щастя – це щось суттєве, а для когось щось таке, ну зовсім надреальне. Але ж навіщо жити такими мріями про щастя? Навіщо мріяти про нездійсненне? На це питання ніхто не зможе відповісти однозначно, бо в кожного свої бзики.  

Тому я зробила для себе висновок, що щастя, як вітер –  його не можна ні побачити, ні зловити руками, навіть втримати його неможливо. Його потрібно відчувати серцем та душею. Хочеш бути щасливим – будь щасливим! І ділись своїм щастям з іншими. Бо так жити легше.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Юлія Трускало