Запорізька молодь написала послання нащадкам, які вшановуватимуть річницю Голодомору

Близько півсотні запорізьких студентів 18 листопада залишили побажання нащадкам, які вшановуватимуть 100-ту річницю Голодомору 1932-33 років. Так у Запоріжжі пройшла акція «Послання пам'яті».

Цього дня на площі Радянський активісти громадського руху «Українська справа» розмістили банерне полотно, на якому кожен міг написати звернення до українців, які вшановуватимуть 100-ті роковини Голодомору в 2033 році.

Це полотно 23 листопада доставлять у Київ та об'єднають pan>із полотнами з інших регіонів країни. Після цього всі звернення надрукують в окремому томі Національної книги пам'яті.

«Пам`ятати правдиву історію – значить будувати майбутнє держави на фундаменті, що ніколи не зазнає руйнування. Бо саме зі страшних трагедій минулого, як і з великих перемог, формується найвища організована спільнота нація. В наших спільних переживаннях, стражданнях, надіях і мріях ми стаємо єдиним організмом, що прагне великої мети жити у справедливій, заможній Україні», – прокоментував голова організації «Українська Справа» Ігор Артюшенко.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги