Аврора й мене дочекалась.

Сьогодні вже п’яте листопада, з дня відкриття торгівельного центру «Аврора» у місті Запорожжя пройшло три дні, а я тільки зараз змогла завітати туди.  Я вирішила перечекати цей час, коли всі будуть святкувати відкриття та піти туди у простих буденний день, коли людей буде менш за все.

Моя прогулянка почалась з «Амстору». Мені пощастило, я натрапила на спеціальну акцію від супермаркету: біля тортів, тістечок та всього-такого солодкого дівчина пропонувала безкоштовно спробувати торти від Амстору. Я спробувала три різні торти: медовик, торт «Нічка» та якийсь торт з фруктами. Оскільки у третьому торті був чорнослив, то я одразу відмовилась продовжувати смакувати цей вид солодкого, бо не полюбляю його. Але інші два торта мені дуже сподобались, вони були дійсно смачні та дуже гарно приготовані. Тому, рекомендую усім , хто не знає який торт обрати, коли йдеш у гості, купувати торти в Амсторі.

Та я відволіклась. Амстор мені сподобався своєю просторістю, великим асортиментом продукції та просто гарною атмосферою, яка зустрічає кожного відвідувача ще при вході. Коли я досхочу наїлась торту, подивилась усі товари та прогулялась по Амстору, настав час подивитись на сам  центр з середини. Ескалатор доставив мене на перший поверх цієї будівлі. Але я вирішила подивитись на Аврору з останнього поверху, тому мала насолоду проїхатися на скляному ліфті, який за лічені секунди підвіз мене на п’ятий, і останній, поверх. Мені здається, що більш за все в Аврорі виділяється гарний скляний дах, який дає змогу денному світлу опромінювати усю внутрішню частину центру. 

На жаль, на даний момент, у центрі більшість магазинів можуть запропонувати відвідувачам тільки надписи "Скоро открытие. Не пропустите". Я вважаю, що коли вже відкрили такий центр, то і магазини повинні були бути готові працювати. А через такий маленький вибір місць, куди можна піти, авжеж окрім кафе, які є на першому та п’ятому поверхах,  в Аврорі швидко стає нудно . Також, за призначенням, Аврора майже нічим не відрізняється від ТЦ «Україна». І це сумно, бо немає якоїсь оригінальності. Єдине,  що, на мій погляд,  відрізняє ці два ТЦ, так це кінотеатр "Мультіплекс", який має Аврора. Він вже встиг здобути певну популярність. Тому, це великий плюс для центру.

Додам те, що у ТРЦ працюють приємні люди. Але, якщо у найближчий час у Аврорі не почнуть відкриватися цікаві та ті, що привертають багато уваги, магазини та розважальні центри, цей ТРЦ не буде мати популярності.

Загалом, мені сподобалось більше у Амсторі, бо там було на що подивитись, ніж у Аврорі, бо мої сподівання щодо «грандіозного торгівельно-розважального центру» не були виправдані.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анна Рябчич