Шахтар не зумів провести весь матч на одному рівні  

Добрі півгодини команда Мірчі Луческу показувала хорошу гру і виглядала явно краще МЮ. За цей час мінімум двічі Гірники могли вражати ворота суперника і отримувати вкрай важливий доробок проти морально нестійкого противника. 
  
Однак ближче до перерви ситуація почала змінюватися в неприємну для української команди сторону. Манкуніанці почали створювати свої гольові моменти, могли роздруковувати ворота Пятова. Як потім сказав Девід Мойес, в перерві йому довелося серйозно переговорити зі своїми підопічними, і в другому таймі від ігрової переваги Шахтаря не залишилося і сліду. 
  
Перші 20 хвилин добре грав Тайсон, 40 – Дуглас Коста, трохи більше тайму панувати в центрі поля Алекс Тейшейра. Втім, для досягнення загального успіху відрізків грі недостатньо, а от провести всю гру на одному високому рівні команді не вдалося. Особливо це стосується другого тайму, про що у своєму спілкуванні з пресою говорив і Мірча Луческу. Пов'язувати це з втомою, напевно, не зовсім правильно, враховуючи календар останніх матчів того ж МЮ. Матч закінчився на користь МЮ 1:0.Шахтар буде грати в Лізі Европи.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Станіслав Середа