Активісти «Міста Z» пофарбували запорізькі лавки в жовто-блакитний колір

У неділю, 30 березня, громадська організація «Місто Z» влаштувала патріотичний «недільник». Активісти наводили лад на площі «Фестивальній», де пофарбували лавки в жовто-блакитний колір.

Від самого початку все необхідне придбали на кошти самих членів громадської організації. Згодом натхненна роботою молодь від парку перебралася до зупинки. Однак фарби виявилося замало, тож одна з активісток наважилася попросити про допомогу в активістів запорізького Майдану, який у той час проходив біля стін ОДА.

Мітингувальники охоче підтримали ідею молоді. Так, на Майдані зібрали більше тисячі гривень. Після закупки всього необхідного й подовження недільника залишилося ще шість літрів фарби.

«Це лише початок. Дякую запорізькому Майдану за допомогу та людям за довіру. Хочу запросити всіх у суботу, 5 квітня, на площу Фестивальну для того, аби разом остаточно прибрати площу від сміття та дофарбувати лавки. Треба об’єднуватися й робити разом наше місто кращим!», – закликав голова громадської організації «Місто Z» Дмитро Шуманов.

Наступний захід активісти запланували на суботу, 5 квітня. Збір біля магазину «Немос» (поруч з офісом «Київстар»), що на Фестивальній. Початок о 10:00. Якщо маєте можливість допомогти фарбою чи фінансово, звертайтеся за номером: 097-424-68-00 (Ірина).

Фото: vk.com/misto__z

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги