Запоріжці заспівали під час сімейного караоке-шоу

У торгівельно-розважальному центрі «Аврора» 30 березня відбулося сімейне караоке-шоу. Кожен охочий міг відчути себе справжньою зіркою та заспівати на одній сцені з популярним запорізьким колективом «Far4».

Шоу почалося на годину пізніше, ніж планувалося. Спочатку декілька пісень пролунали у виконані музикантів, потім ведуча обирала охочих продемонструвати свої вокальні здібності. Бажаючих виявилося багато, тому іноді доводилося робити невеликі паузи, під час яких  проводилися конкурси, де головною була участь, а не перемога.

Фаворита конкурсу обирала публіка, але всі учасники отримали призи від організаторів, а глядачі – запал та гарний настрій.

justify;”>
«Караоке-шоу  проходить двічі на місяць. Крім того, ми запрошуємо на наймасштабніший «Фестиваль емоцій». Кожен уікенд проходитиме яскрава розважальна програма, а щосуботи – традиційні знижки й розіграші», – розповів співорганізатор конкурсу Олександр Зоря.

У квітні в «Аврорі» плануються дитячі свята, шопінг-квести, фестиваль хореографії з майстер-класами, сімейне караоке-шоу, святкування Пасхи тощо.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Дар’я Назарова