Відкритий лист студентів журфаку ЗНУ до Святослава Вакарчука

Шановний пане Святославе!

Ми, студенти факультету журналістики Запорізького національного університету, приєднуючись до громади Київського політехнічного інституту та висловлюючи позицію запорізької молоді, закликаємо Вас висунути свою кандидатуру на пост Президента України.

Ми, молодь, усвідомлюємо багатство культурного потенціалу власної нації та пишаємося тими здобутками, які лишили нам нащадки. Проте весь національно-культурний арсенал має реалізовуватися з зацікавленим у справі рушієм.

Ми виказуємо Вам моральну довіру й сподіваємося, що Ваша толерантна позиція й незаплямована репутація допоможуть створити в Україні нову генерацію соціально відповідальних політиків, які дбатимуть про суспільство й духовне здоров’я нації.

Ви – зразок людини з твердими переконаннями, моральними цінностями й високим інтелектом. Крім того, ми віримо, що Ви дійсно працюватимете на благо України й зможете зібрати потужну команду однодумців, які допоможуть в розбудові української ідеї та державності.

Ви – духовний лідер, який творчістю і всіма власними вчинками не перший рік об’єднує громадян із різними життєвими поглядами й який вірить у появу українського демократичного суспільства.

Ми віримо в Вашу щирість!

Слава Україні!

Студенти факультету журналістики ЗНУ

 

Заголовне фото: okean-elzy.mow.fm

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги