Рада Федерації підтримала введення російських Збройних Сил РФ на територію Криму

Рада Федерації підтримала звернення президента РФ Володимира Путіна та дала згоду на введення російських Збройних Сил РФ на територію Криму. Відповідне рішення одноголосно підтримали усі члени Ради Федерації.

Під час обговорення ініціативи Володимира Путіна голова комітету Ради Федерації з конституційного законодавства Олександр Клішас заявив, що Віктор Янукович звернувся до верхньої палати парламенту РФ і підтримав всебічну допомогу та захист жителів Криму.

«Це звернення є для нас достатньою підставою, щоб підтримати звернення президента Володимира Путіна, яке надійшло до нас», – наголосив Олександр Клішас.

За його словами, Янукович у своєму зверненні визнає територіальну цілісність України, але водночас говорить про незаконні спроби «силоміць захопили владу в Криму».

Раніше 1 березня президент Росії вніс звернення до Ради Федерації про використання Збройних сил РФ на території України до нормалізації суспільно-політичної обстановки в країні.

Тим часом Україна розцінює поведінку Росії як пряму агресію по відношенню до суверенітету нашої  держави. Про це у розмові з Держсекретарем США Джоном Керрі заявив в.о. президента України Олександр Турчинов.

Джерело: www.pravda.com.ua

Фото: www.unian.ua

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги