На базі ЗНУ пройде кастинг акторів для зйомок кіноальманаху

Наступного тижня в Запорізькому національному університеті пройде кастинг акторів для участі в зйомках кіноальманаху короткометражних стрічок «Запоріжжя, я люблю тебе». Відбір розпочнеться 29 липня о 12.00 в 307 аудиторії третього корпусу ЗНУ.

Кастинг відбуватиметься в межах співпраці Запорізького національного університету з офіційним представником Європейської кіноасоціації «NISI MASA» в Україні, членом Міжнародної федерації кіноклубів «FICC», міжнародною організацією «Cinemahall». За умовами угоди про співпрацю на базі ЗНУ проходитимуть кастинги акторів для зйомок у нових фільмах, а також різноманітні події, пов’язані з кіномистецтвом.

Студенти та викладачі ЗНУ також мають можливість спробувати себе в якості акторів. Вікова категорія не обмежена, головне – мати харизму й талант. Окрім того, за словами організаторів заходу, «Cinemahall» зараз формує акторську базу Запоріжжя, тож кожен має шанс потрапити до цього списку й у майбутньому брати участь у зйомках різних кінопроектів.

Автором ідеї та продюсером кіноальманаху «Запоріжжя, я люблю тебе» стала організатор творчого об’єднання «Терра Артифіка» Анна Таланова. За її словами, кіноальманах стане повноцінним запорізьким продуктом, адже знімальна команда майже повністю складається саме з мешканців нашого міста.

До кіноальманаху «Запоріжжя, я люблю тебе» увійде 8-10 короткометражних стрічок про кохання в різних його проявах та з прив’язкою до рідного міста. Зйомки розпочнуться у серпні, а завершаться у вересні. Презентацію кіноальманаху, приурочену до святкування Дня міста, планують провести в жовтні.

Джерело: sites.znu.edu.ua

Фото: vk.com/zp_i_love_you

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги