Знайди свій безпечний шлях

25 листопада 2014р. у м. Запоріжжі Запорізька громадська організація «Центр розвитку кар?єри «Професіонали» за ініціюванням ДМГО «Альянс» в партнерстві з Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій («Інша освіта») проведено тренінг «Знайди свій безпечний шлях» для учнів Запорізького гідроенергетичного коледжу ЗДІА з профілактики торгівлі людьми.

Навчання провели за методикою «Маршрут безпеки» (Нерубаєва І., Фратола П.), адаптованої ДМГО «Альянс» для профілактики такого антисоціального явища, як вербовка людей для подальшої експлуатації (трудової, сексуальної та ін).

Методика є інтерактивною, включає в себе роботу з великою кількістю яскравих наочних матеріалів та ігор – тобто складний матеріал подається для молоді в доступній формі і легко засвоюється. Родзинкою методики є те, що вона дозволяє працювати з великою кількістю учасників. В заході взяли участь 30 молодих людей одночасно. Хочеться підкреслити, що велику роль в засвоєнні молоддю матеріалу в даній методиці відіграє наочність, яка теж була розроблена і видрукувана ДМГО «Альянс».

Відповідальна особа: Кирило Дядя, 0993407789