Журналісти-телевізійники ЗНУ – в трійці найкращих в Україні

398922767be4Студентський телепроект «Юніверс-ЗНУ», підготовлений на базі навчальної лабораторії телевізійної журналістики факультету журналістики, здобув переконливу бронзу в номінації «Інформаційна телепрограма» на Всеукраїнському фестивалі телерадіопрограм.

Напередодні Дня працівників телебачення, радіо та зв’язку, в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка фінішував ІІ Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм «Студентський МІКС-2014», організований спільно з Державним комітетом телебачення і радіомовлення України. У ньому взяли участь представники з дванадцяти вищих навчальних закладів України.

Участь у створенні інформаційної телепрограми «Юніверс-ЗНУ» взяли студенти факультету журналістики Запорізького національного університету: Олександр Безотосний, Ольга Кущинська, Катерина Майборода, Олеся Щербатюк, Дарина Зирянова, Максим Ливада. Творчу і технічну підтримку здійснювали працівники навчальної лабораторії журналістики Алла Тернова, Тетяна Захарс, Оксана Артемякіна та Наталія Коростильова.

Журі фестивалю у складі директора ТО Державної телерадіокомпанії «Всесвітня служба УТР» Ігоря Толстих; генерального директора Київської державної регіональної телерадіокомпанії Олександра Савенка; медіаексперта та журналіста Андрія Куликова; секретаря Національної спілки журналістів України Віктора Набруска та інших відомих журналістів і медіаекспертів оцінювало програми, розміщені на сайті медіаплатформи Campus Radio Ukraine/Студент-TV.

Крім дипломів переможців, учасники Всеукраїнського фестивалю телерадіопрограм «Студентський МІКС-2014» отримали: за перше місце в номінаціях – 3G-планшети, за друге – зовнішні накопичувачі ємністю 1 TB, за третє – флешкарти на 32 GB. Призовий фонд фестивалю підтриманий Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Джерело: mon.gov.ua