Гордість Запорізького краю

oTxjJ19tP7QУ наш час є багато знаменитих і успішних людей, але не всі вони здатні на добрі та безкорисливі вчинки. Прикладом великої мужності і дійсно доброго серця є чемпіонка світу з гирьового спорту Вікторія Черепаха. Дівчина вже в такому молодому віці здобула сотні нагород та купу медалей, стала світовою спортсменкою та отримала визнання. Окрім змагань, Вікторія також займається добрими справами, та допомагає рідному місту.

Вікторія Черепаха народилася у Запорізькій області, в маленькому селищі Малокатеринівка. Великий інтерес до спорту виник у дівчинки ще в школі на заняттях з атлетики, де маленька Віка робила великі успіхи. Побачивши здатність доньки до спорту, знаменита на весь світ чемпіонка з гирьового спорту, мама Вікторії, Любов Черепаха дала їй маленьку гирю і почала з нею займатися. Віка з великою охотою почала підіймати гирю і вже з дитинства бачила себе чемпіонкою.
Нещодавно Вікторія разом з мамою дали майстер-клас по гирьовому спорту в спортивному манежі ОАО «Запоріжсталь». Спортсменки відповіли на всі питання присутніх і показали як правильно підіймати гирю. Також з останнього чемпіонату, який пройшов в угорському місті Печ, Вікторія привезла бронзову і срібну медалі.

Звичайно, не обійшлося і без добрих вчинків. Вікторія відвідала Запорізький воєнний госпіталь, де допомагала людям в прибиранні приміщень та території. А вже наступного разу, дівчина відвідала госпіталь зі студентами Металургійного коледжу, в числі яких були і учні Вікторії.

Ось саме таких людей не вистачає Україні. Тих, хто не забуває про рідну землю і хто здатний на благородні та безкорисливі вчинки. Ми бажаємо Вікторії великих успіхів в усіх її справах і сподіваємося, що кількість таких людей, в нашому краї буде тільки зростати.

Автор: Каріна Невмивака