«Сіті» і «Реал» не забили жодного гола

ФутболУ першому матчі 1/2 Ліги Чемпіонів підопічні Мануеля Пелегріні не змогли забити гол у ворота Кейлора  Наваса.

Після того, як сенсаційно був подоланий «Парі Сен-Жермен», манчестерський клуб заявив, що не боїться нікого. «Реал» на попередній стадії створив камбек імені Роналду, відігравши фору після першого матчу у два м’ячі. Проблеми зі складом мали обидві команди. За господарів не зіграв залізобетонний гравець основи – Яя Туре. В свою чергу «Реал» не міг розраховувати на Кріштіану. Португалець не до кінця відновився після попереднього пошкодження і лікарі вирішили не ризикувати здоров’ям гравця.

Поєдинок, від якого так багато очікували, м’яко кажучи, не виправдав виданих йому авансів. За перший тайм команди жодного разу не влучили у ворота суперника. Враховуючи атакувальний потенціал це виглядало не логічно.

Другий тайм був більш щедрим на моменти. Першу нагоду після передачі від Фернандіньо втратив Серхіо Агуеро, пробивши над поперечиною. До речі у «Сіті» це був перший і останній шанс. В останню двадцятихвилинку мадридці помітно підтисли своїх візаві. «Сіті» програвав боротьбу і при стандартах і при позиційних атаках і при розіграшах стандартів. Якби не реакція Джо Харта, то як мінімум 2 м’ячі мадридисти могли покласти.

0:0 – результат, який залишає шанси обох команд на прохід у фінал. Усе вирішиться на Бернабеу

Автор: Станіслав Давиденко

Фото: football.ua