Як студенти ЗНУ проводять літні канікули (БЛІЦ-ОПИТУВАННЯ)

Літо – час неймовірних можливостей. Цей період необмеженної свободи для студентів відкриває багато перспектив. Хтось залишається у місті та проводить час, займаючись корисними справами, для когось літні канікули – це можливість покращити свій матеріальний стан, влаштувавшись на роботу чи підробіток, а  хтось не уявляє своє літо без пляжу, моря та відпочинку з друзями.  Як проводять своє літо студенти ЗНУ, з’ясовували «Пороги».

Максим, біологічний факультет

– Я продовжую відриватись по повній, гуляти з друзями, ходити на природу та насолоджуватись життям.

Юлія, факультет журналістики

– Спочатку я пройдила літню практику, на якій продуктивно попрацювала, щоб на четвертий курс в мене був гарний творчий доробок. Зараз збираюсь  відвідти своїх друзів у Кривому Розі. Далі сімейна поїздка на море і можливо залишиться час для непродуманних подорожей.

Юрій, математичний факультет

– Враховуючи те, що ми наприкінці навчання ми здавали проект по стовренню власного сайту, зараз я займаюсь його вдосконаленням, а у вільний час гуляю з друзями.

Анна, факультет фізичного виховання

– Я вже побувала в селі, як і раніше допомагала  своїй бабусі. Зараз планую  влаштуватся на роботу та сдати іспити на права. Ось і все, часу залищилось мало, але я покваплюсь, щоб встигнути все зробити.

Валерія, філологічний факультет

– Я дуже люблю читати. Кожного літа я ставлю собі ціль, складаю список книг, які я хочу прочитати за ці три місяці. І як правило, я перевиконую цей план. Ще хочу підтягнути німецьку.

Сергій, факультет іноземної філології

– Літо – це маленьке життя. Треба провести його так, щоб спогади зігрівали взимку. Разом з друзями я часто виїжджаю на море. Беремо з собой намети, ковдри, дрова для багаття, продукти харчування і влаштовуємо  нічліг під зоряним небом. Ще я не забуваю про своїх родичів, які живуть в іншому місті.Збираюсь погостювати до них кілька днів, влаштую їм сюрприз своїм приїздом.

Микола, історичний факультет

– У мене є велика мрія. Я не знаю ще напевно, чи здійсню я свої плани, це наразі не від мене залежить, протее якщо все вийде – я поїду в Італію на археологічні розкопки.

Світлана, економічний факультет

– Я працюю у літньому дитячому таборі вожатою. Просто я дуже люблю дітей і море. А ця робота дає мені змогу поєднувати приємне з корисним.

Юлія, факультет менеджменту

– Я просто обожнюю літо. Це моя улюблена пора. Зазвичай я складаю список «Обов’язково зробити за літо» і неквапливо виконую його пункти. Зараз я їду у Київ, дуже полюбляє це місто. На серпень теж грандіозні плани – відмітити свій день народження, проїхатися автостопом по країні, прочитати книги, ще хочу поїхати з палаткою до Карпатських озер. Сподіваюсь, часу вистачить.

Анастасія, факультет соціології та управління  

– Вирішила, що останній місяць літа я проведу вдома. Я не із Запоріжжя, а тому дуже скучила за рідною домівкою. Тому з нетерпінням чекаю зустрічі з батьками, друзями та знайомими, також буду активно відпочивати.

Автор: Сергій Маловічко

Фото: mygazeta.com